Camping ***** in Normandië, Frankrijk

Open van 20 april tot 22 september 2024

Gelegen in Normandië, aan de westkust van de streek Cotentin en uitkijkend op de Engelse Kanaaleilanden, verwelkomt « Le Grand Large » U op haar 5 sterren camping.

Voor uw vakantie in Normandië is de 5-sterren camping Le Grand Large inclusief 127 kampeerplaatsen, 45 stacaravans te huur en 51 particuliere stacaravans ideaal gelegen aan zee langs de westkust van de Cotentin. Onze camping in de Manche, tegenover de Kanaaleilanden, ligt op slechts 20 km van Cherbourg en Cotentin. U zult deze natuurlijke plek waarderen, met directe toegang tot het strand van Sciotot.

Wij wachten op u, zodat u kunt genieten van de weldaden van onze Normandische kust. Of het nu aan zee is of op het platteland, kom genieten van deze ideale omgeving om nieuwe energie op te doen. Dit kleine hoekje van Normandië, La Hague, zal u betoveren met de schoonheid van zijn landschappen.

Verhuur van stacaravans en campingplaatsen in de Manche

Of u nu kiest voor het avontuur van het traditionele kamperen met uw caravan, tent of camper of voor het comfort van een huuraccommodatie zoals een stacaravan, ga met ons de zee op en maak uw vakantie in Normandië onvergetelijk.

Camping in Normandië met overdekt en verwarmd zwembad

Op onze camping kunt u heerlijk zwemmen in ons overdekte verwarmde zwembad of ontspannen in onze aquatische ruimte.

U kunt ook gebruik maken van de vele diensten en vrijetijdsactiviteiten die u ter beschikking staan, en dat alles in een rustige en familiale sfeer.
Ons dynamische team zal u bij aankomst verwelkomen en u tijdens uw verblijf begeleiden bij het ontdekken van de Normandische Bocage streek en zijn vele geheimen.

Icône de validation par la communauté

Site Normandie Camping Label Qualité Tourisme en Normandie Camping de Normandie ANCV Camping ADAC de Normandie Camping ACSI dans la Manche camping de la Manche ANWB Département de la Manche (50) en région Normandie Camping les pieds dans l'eau en Normandie, en bord de mer