Zwemgelegenheid

Dus, binnenzwembad, buitenzwembad of strand? De keuze is aan jou.

Le Grand Large, onze 5-sterrencamping in Normandië in de streek Manche, biedt u een zwemparadijs met 2 zwembaden, waarvan er één overdekt en verwarmd is. U zult het op prijs stellen dat u kunt zwemmen op slechts een paar stappen van uw comfortabele stacaravan of van uw caravan, camper of tent.

Camping Normandie met waterpark

Ontspanning en vrije tijd staan op het programma op onze camping in de Manche met waterpark! Geniet van de geneugten van het water, of het nu in het overdekte zwembad, het buitenzwembad of in de zee is dankzij onze directe toegang tot het strand. Volwassenen en kinderen zullen blij zijn dat ze kunnen afkoelen en spetteren tijdens de vele zomerdagen in onze mooie streek, Normandië.

Tijdens uw vakantie zullen de allerkleinsten misschien hun eerste ervaring met water hebben, wat een uitstekende gelegenheid is om hen met zwemmen te laten kennismaken.

Camping in de Manche aan zee

Dankzij onze directe toegang tot het strand, kunt u genieten van de geneugten van een campingvakantie aan zee. De zeelucht, het rustgevende ritme van de golven, het fijne, warme zand, droom niet meer! U bent op de Grand Large camping.