Normandische camping aan zee

Camping Normandië aan zee

Geniet van de activiteiten aan zee vanaf onze 5 sterren camping in Normandië. Of het nu met het gezin is, voor sporters of natuurliefhebbers, er is geen gebrek aan activiteiten. Inderdaad, tijdens uw vakantie in Normandië biedt het grote strand van Sciotot in de Manche u een plek om uw handdoek neer te leggen, goede golven om u te verfrissen, fijn zand om zandkastelen te bouwen en schitterende zonsondergangen, genoeg om jong en oud te bekoren!

5 sterren camping in de Manche aan zee

Als u op zoek bent naar sensatie, probeer dan eens strandzeilen en trotseer de wind. De uitgestrekte vlakte van fijn zand is ideaal voor het beoefenen van deze sport. Bovendien ligt de zandzeilschool op slechts 20 minuten lopen van de Grand Large en op 5 minuten rijden.

Als je meer van de oceaan houdt, kom dan surfen. Voor degenen die willen leren of hun vaardigheden willen verbeteren, zijn er in juli en augustus 2 surfscholen in de buurt van de camping Grand Large. De surfschool in Sciotot en de surfschool in Siouville die zich op het strand van Le Rozel bevindt.

Directe toegang tot het strand, een echte verademing in Normandië

Het fijne zand, de zon, het geluid van de golven... Vooral zeeliefhebbers zullen blij zijn met de prachtige zeegezichten met directe toegang tot het strand vanaf de camping. Zodra u op het fijne zand stapt, zult u al de schoonheid van onze wilde en behouden kust waarderen en kunt u uw handdoek voor de zon leggen om een heerlijke dag van luieren en zwemmen in het hart van Normandië door te brengen. Om de dag in stijl af te sluiten, kunt u op een bankje gaan zitten en de prachtige zonsondergangen bewonderen; de echte attractie van de Grand Large.