Camping met zwembad in Normandië

Op warme zomerdagen is het op Le Grand Large, onze 5-sterrencamping in Normandië, heerlijk om een buitenzwembad te hebben om in af te koelen. Op een steenworp afstand van uw kampeerplaats of stacaravan, kunt u genieten van een verfrissende duik.

5 sterren camping in Normandië met zwembad

Op onze camping in Normandië is het zwembad toegankelijk gedurende de hele openingsperiode en wordt verwarmd van half juni tot begin september. Er is ook een pierenbad voor de kleintjes met waterspelletjes en een glijbaan. Het hele gebied is versierd met palmbomen die de plaats een tropische sfeer geven.

Camping in de Manche met zwembad

Aan de rand van het zwembad van onze camping in de Manche, staan ligstoelen die ideaal zijn om te genieten van een dutje in de zon (zelfs in Normandië, vergeet de zonnebrandcrème niet!). U kunt ook genieten van een duik in het zwembad terwijl de kinderen spelen en leren zwemmen in een ontspannen en leuke sfeer.

Het openluchtzwembad van camping Le Grand Large in de Manche staat garant voor veel plezier met het gezin.

Het buitenzwembad en peuterbad zijn toegankelijk gedurende de hele openingsperiode en worden verwarmd van 15 juni tot 08 september. Kinderen kunnen zich vermaken met de waterspuwende clown of gaan glijden van de glijbaan.